Surse de inspirație pentru particularizarea PC-ului

După fiecare prezentare a unei noi teme DIY primesc întrebarea: de unde te inspiri când faci aceste teme? Mă inspir din multe surse, dar în principal din galeria Lifehacker Desktop Show and Tell, o sursă inepuizabilă de idei originale. Un astfel de exemplu este SHIELD Agent Desktop:

customizare desktop

Pe locul doi în lista surselor de inspirație preferate se află r/battlestations, urmat de arhiva tag-ului Rainmeter de pe Imgur. Pentru particularizarea distribuțiilor GNU/Linux urmăream cu interes eticheta „escritorios de los lectores” (desktop-urile cititorilor) de pe artescritorio, dar de la o vreme nu doar că n-au mai apărut noutăți, ci din contră, observ că au fost eliminate articole, așa că am fost nevoit să mă mulțumesc cu celelalte surse și cu temele apărute pe Gnome Look.

Dacă folosiți Rainmeter, cea mai bogată sursă de inspirație rămâne în continuare Rainmeter Hub, despre care v-am vorbit anul trecut, dar utile sunt și galeria Rainmeter de pe DeviantArt și secțiunea cu același nume de pe customize.org.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.