Cum se șterge un cont Facebook

Chiar dacă mulți nu știu acest lucru, se poate șterge un cont Facebook. Mai mult, ștergerea contului Facebook este simplă și se realizează prin completarea unui formular dedicat special acestei acțiuni, pus la dispoziția utilizatorilor săi de rețeaua de socializare.

Înainte de a trimite cererea de ștergere a contului Facebook trebuie să știți că datele voastre, respectiv pozele, postările, activitatea, etc., vor fi șterse doar dacă timp de 14 zile după trimiterea cererii, n-ați accesat contul Facebook pe care vreți să-l ștergeți definitiv.

În schimb, dacă nu doriți ștergerea definitivă a contului Facebook, îl puteți dezactiva temporar până când veți avea iar nevoie de el. Astfel, nicio persoană nu-și va putea înregistra un nou cont cu numele vostru.

Cum se șterge un cont Facebook


E simplu, faci click aici,  iar în pagina ce se va deschide, faci click pe butonul Șterge Contul Meu:

Cum se șterge un cont Facebook

În continuare, ți se va cere să introduci parola contului, un cod de verificare și, când ești gata, să apeși butonul De acord pentru a trimite cererea de ștergere permanentă a contului Facebook:
Continuarea…