Cum se elimină opțiunea „Move to Dropbox” din meniul contextual al fișierelor și folderelor

La instalare, Dropbox adaugă în meniul contextual afișat la realizarea unui click dreapta pe un fișier sau folder din calculator opțiunea „Move to Dropbox„. Deși unora le poate fi utilă, nu cred că sunt singurul care nu o folosește și prin urmare, dorește eliminarea sa.

Move to Dropbox

Deoarece îmi place să am conținutul Dropbox organizat pe foldere specifice formatului fișierelor, o funcție precum aceasta n-ar face decât să-mi dea peste cap organizarea, amestecând în locația implicită toate folderele și fișierele adăugate cu ajutorul său.
Continuarea…