Cum se elimina optiunea “Share with” din meniul contextual al folderelor și partițiilor

Opțiunea „Share with” din meniul contextual ne oferă posibilitatea de a permite și altor persoane (ale căror calculatoare sunt conectate la aceeași rețea și grub) accesul spre folderul sau partiția pe care aceasta a fost executată.

Share with in meniul contextual

Bineînțeles că o astfel de funcție nu-și are rostul atunci când computerul nostru nu este conectat la o rețea, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor atunci când vine vorba de computerele personale. Prin urmare, în sistemele personale sau în cele care nu fac parte dintr-o rețea, menținerea opțiunii „Share with” în meniul contextual nu face altceva decât să ne încurce în momentul utilizării acestuia.
Continuarea Cum se elimina optiunea “Share with” din meniul contextual al folderelor și partițiilor