Tastatură mecanică foarte bună, la un preț bun!

Cu detalii despre tastaturile mecanice voi veni într-un nou articol, de moment vreau doar să vă spun că tastatura mecanică SkyDigital nKeyboard Mechanic LED are de 3 zile o reducere de 150 lei! E o tastatură de foarte bună calitate, construită cu cu switch-uri Cherry (fabricate în Germania), în cazul de față versiunea Red (contact liniar), buna pentru scris și gaming (în opinia mea chiar ideală pentru scris).

SkyDigital nKeyboard Mechanic LED

Versiunea tastaturii SkyDigital nKeyboard Mechanic LED comercializată de PC Garage, magazinul care o are în ofertă, e US layout. Marele său minus e reprezentat de dimensiunea redusă a tastei Enter, astfel că până ce vă veți obișnui cu aceasta veți apăsa mai mereu altceva în loc de Enter, de regulă \ (backslash).

Urmăresc tastatura aceasta de când a fost prezentată la Computex Taiwan și vă asigur de convingerea mea că este o tastatură mecanică de foarte bună calitate, fiabilă și complexă, la care se mai adaugă încă un atu: nu depinde de software adițional pentru crearea de macro-uri sau ajustarea luminozității. Aceste operații se fac direct din tastatură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.