Transfer rapid de texte și imagini între smartphone și PC prin WiFi, cu aplicația Pasteasy

Pasteasy este o aplicație pentru Android, iOS, Mac și Windows care permite copierea și lipirea textelor și imaginilor între dispozitive mobile și computere prin rețeaua Wireless implementând cu ajutorul aplicațiilor disponibile pentru aceste sisteme de operare un clipboard universal.

Evident, pentru transferul de fișiere între smarthphone, tablete și PC-uri este necesară prezența aplicației în fiecare dintre acestea și mai mult, ele trebuie să fie conectate în momentul efectuării transferului la aceeași rețea Wireless.

Pentru a sincroniza aplicațiile între ele, la prima rulare a acestora trebuie folosită aplicația instalată în smartphone pentru a scana codul QR afișat de aplicația instalată în computer. După ce a fost efectuată sincronizarea, fiecare fișier copiat în clipboard-ul smartphone-ului va putea fi lipit în computer și viceversa.

Pasteasy este utilă pentru cei care vor transfer rapid de fișiere între smartphone și PC și vor o metodă mai rapidă decât cea oferită de Airdroid sau de serviciile de sincronizare a fișierelor, caz în care și prețul de 5$ merită plătit. Eu mi-am solicitat banii înapoi din simplul motiv că aplicația nu permite transferul prin clipboard a fișierelor de alt tip, așadar ar fi fost inutil să o păstrez.

2 Comentarii

    1. The ability to send any file type will be enough for me to buy the app. Thanks!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.