Transformă orice stick USB în briceagul elvețian al depanatorului de calculatoare cu GEGeek TechToolkit

GEGeek TechToolkit este la momentul de față cea mai completă suită de aplicații portabile, aceasta găzduind peste 250 de utilitare și scurtături Windows clasificate și organizate pe categorii generice concepute pentru a simplifica localizarea cât mai rapidă a instrumentului dorit.

gegeek

Salvată pe un stick USB, suita GEGeek TechToolkit transformă respectivul dispozitiv de stocare într-un veritabil briceag elvețian al depanatorilor de calculatoare.

Accesul la utilitarele disponibile se face prin executarea aplicației având același nume din folderul obținut după extragerea conținutului arhivei zip ce găzduiește suita GEGeek TechToolkit, urmată de accesarea meniului creat de aceasta în system tray.

shortcut gegeek

Tot din respectivul meniu putem accesa și panoul general, cel expus în prima captură de ecran.

gegeek show panel

Efortul dezvoltatorilor la împachetarea și organizarea tuturor aplicațiilor a fost unul imens și mă duce cu gândul la colecțiile all in one care circulau în urmă cu vreo 8-9 ani pe DVD-uri, cu diferența că aplicațiile incluse în GEGeek TechToolkit sunt gratuite sau în versiune de probă.

Versiunea actuală a GEGeek TechToolkit este oferită într-o arhivă zip de 672 MB și poate fi obținută de pe site-ul oficial, sursă în care descărcarea este condiționată de o donație. În schimb, dacă nu aveți posibilitatea de a face o donație, o versiune mai veche puteți obține gratuit de aici.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.