Trebuie să încercați noua versiune a economizorului de date pentru Google Chrome!

Indiferent de tipul conexiunii la Internet de care dispuneți, în special dacă vă numărați printre utilizatorii de stick-uri Digi Net Mobil sau a unor soluții similare, trebuie să încercați, cel puțin timp de o săptămână, noua versiune a economizorului de date pentru Google Chrome!

economizor de date

După cum vă spuneam și anul trecut, activând extensia Economizor de date veți beneficia, indiferent de cât de bună este conexiunea voastră la Internet, de un plus de viteză dat de serverele Google care vor comprima în prealabil site-urile pe care le accesați.

Pentru a vă convinge pe cont propriu de diferențe, accesați simultan, în două tab-uri diferite ale Chrome, unul normal și altul incognito, același site. De preferat ar fi să accesați unul cu mai multe imagini, Yahoo.com de exemplu.

Veți vedea că fila incognito se va încărca mai greu. Și vorbim de Yahoo, nicidecum de blogul unuia care s-a zgârcit să plătească niște bani în plus pentru un hosting decent, cazuri în care același conținut se va încărca de 3-4 ori mai repede în prima filă.

Firește, fotografiile din fila incognito vor fi afișate la o mai bună calitate deoarece nu au fost comprimate înainte de a fi descărcate de browser, dar diferențele nu vor fi chiar atât de mari încât să merite să așteptați chiar și o secundă în plus.

Iar dacă tot am adus vorba, dacă folosiți Google Chrome și pe Android și nu ați făcut acest lucru deja, activați-i economizorul de date integrat. Se activează din Setări și ajută în deosebi atunci când navigați pe Internet folosind datele mobile.

3 Comentarii

  1. Procentul de la Data Savings a crescut mult după ce am curățat cache-ul browserului. De la 9% la 26%.

    1. Da, pentru că vede media pentru site-urile accesate până la momentul respectiv. După câteva ore o să scadă, vei vedea.

  2. Pe Android folosesc Opera care are de mult mod de salvare date. Acum imi afiseaza ca am economisit 60%, 615 MB/1.5 GB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.