Al treilea eGo AIO (+18)

Nu cred că mi-am cumpărat niciodată ceva despre care altcineva să nu spună că e o mare porcărie și că în acei bani cumpăram, desigur, ceva mult mai bun și mai OK. Așa a fost și cu eGo AIO, model de țigară electronică pe care-l folosesc din 16 iunie, și de care mă declar foarte mulțumit. Drept dovadă, după ce am reușit performanța de a sparge rezervorul unuia dintre cele două achiziționate simultan, l-am înlocuit cu același model, însă pe argintiu.

eGo AIO

La AIO am ajuns căutând o alternativă mai discretă la Kayfun, după ce am urmărit, ca de obicei, recenzii pe YouTube și forumuri. Nu e dispozitivul ideal pentru a vapa, principalul său atu rămânând dimensiunea redusă, autonomia, densitatea și intensitatea aburului produs.

Cu diferența că aburii sunt mai fierbinți (temperatura ușor superioară a celor produși cu AIO reducând senzația „soft” oferită de Kayfun & similare), nu am sesizat nici o altă diferență majoră pe lichidele Joyetech, favoritele mele de câteva luni.

lichide joyetech

Rezistențele țin cam 9 zile la cum „vapez” eu (3-4 ml/zi) și costă (doar) 15 lei bucata. Da, în medie costul crește cu aproximativ 45 de lei/lună, dar reamintiți-vă că și fumatul și vapatul sunt vicii, iar viciile sunt costisitoare prin definiție.

rezistente aio

Nu aș vrea să interpretați rolul acestor relatări ca pe o recomandare, eu doar vă vorbesc de un produs de care sunt mulțumit și care, desigur, corespunde nevoilor mele, ales după ce „mi s-a luat” de buzunare atârnate și bobinat rezistențe și umblat după mine prin excursii cu încărcător, acumulatori, bobine, șamd.

AIO se încarcă de la încărcătorul telefonului și o rezistență nu ocupă mult spațiu. Nu curge și nici nu se activează de capul lui prin buzunar. În plus, după cum am aflat după ce i-am spart rezervorul uneia dintre ele, găsiți huse de silicon la 10-15 lei bucata, care asigură o mai bună aderență și atenuează impactul și zgomotul atunci când țigara cade pe sau de pe masă.

Costă în jur de 140 de lei bucata și ar cam trebui să le găsiți la orice magazin de profil. Dar, indiferent de unde le achiziționați, insistați să le testați (majoritatea au o mostră la care îi puteți monta propriul muștiuc.

5 Comentarii

  1. offtopic* ne poti zice ceva de mediaplayere` ? modele actuale ,ce sa cautam la ele?ce stie sa faca aceste dispozitive ? Mersi

  2. Eu am un istyck de 50w si e super smecher bateria ma tine o saptamana. Ca tank am un griffin care e superb .. am avut inainte un kayfun, un serpent (nu mai stiu cum se scrie) si acum griffinul asta. Dintre toate serpentul mi-a placut cel mai mult .. dar era RDA si nu mai gaseam rezistente pt el(local). Cu grifinul mi le fac singur si e chear smecher. Incearca ceva mai mare. Eu astea mi le-am luat fix pt comoditate … sa fie semi-flim sa nu se observe tare in buzunar … sa ma tina si tancul sa fie mare incat sa nu umblu cu lichidul dupa mine.

    Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.