Uite ce poți face pentru ca video-urile de pe YouTube să se încarce mai repede

YouTube a schimbat modalitatea în care oferă streaming-ul video-urilor pe care le găzduiește. Portalul, prin implementarea unui cod „inteligent”, încearcă să detecteze viteza conexiunii sistemului de pe care a fost accesat. Acest lucru face ca video-urile accesate, în majoritatea cazurilor, să se încarce mai greu sau, pur și simplu, să nu poată fi redate. Mie mi s-a întâmplat asta de curând și, încercând să găsesc o explicație, după ce am confirmat că în setările routerului și a rețele nu există nereguli, am găsit soluția problemei.

Regulă Firewall pentru YouTube

Soluția care garantează accelerarea încărcării video-urilor de pe YouTube, sau mai bine spus „trucul”, constă în crearea unei reguli noi în Paravanul de protecție Windows (Firewall). Acestă regulă va împiedica tehnologiile utilizate de YouTube să identifice tipul și viteza conexiunii cerând informații furnizorului nostru.

Pentru crearea noii reguli va trebui să deschidem o fereastră o linie de comandă cu permisiuni de administrator. Pentru a face acest lucru în Windows XP, Windows Vista și Windows 7, vom da click pe Start » All Programs » Accessories » click-dreapta pe Command PromptRun as administrator:

Command Prompt Admin în Windows 7, Vista și XP

În Windows 8, ducem mouse-ul în colțul stâng-inferior al Desktop-ului » click-dreapta pe miniatura interfeței Start ce va fi afișată » click pe Command Prompt (Admin):

Command Prompt Admin în Windows 8

În fereastra Command Prompt ce se va deschide, va trebui să introducem comanda următoare:

 • netsh advfirewall firewall add rule name="YOUTUBE" dir=in action=block remoteip=173.194.55.0/24,206.111.0.0/16 enable=yes

Apoi să apăsăm tasta Enter pentru înregistrarea și aplicarea acesteia. Apropo, eu am schimbat nulele original al regulii în YOUTUBE pentru a-mi fi mai ușor să o șterg în caz că apar probleme. Cu asta vreau să subliniez faptul că în loc de YOUTUBE, între ghilimele, puteți pune alege pentru numele regulii orice alt text de care să vă aduceți aminte cu ușurință.

În teorie, după ce ați creat regula în Paravanul de protecție Windows, video-urile de pe YouTube se vor încărca mai bine. Dacă nu este așa, reporniți sistemul și reîncercați.

După crearea acestei reguli nu este exclusă apariția anumitor probleme apărute la accesare serviciilor oferite de Google și nu numai. Așadar, dacă în momentul accesării oricărui serviciu Web experimentați probleme de orice tip, ștergeți regula folosind comanda următoare:

 • netsh advfirewall firewall delete rule name="YOUTUBE"

Bineînțeles, în condițiile în care YOUTUBE este numele ales de voi pentru regula creată.

Eu n-am avut parte de surprize neplăcute, așa că am păstrat regula activă și pot să vă spun că în cele câteva zile de când o folosesc în laptop-ul personal, n-am mai avut niciun fel de probleme la redarea video-urilor de pe YouTube, chiar dacă înainte de asta am schimbat inclusiv routerul și antena de serie a acestuia, crezând că el ar fi vinovatul pentru care video-urile, din când în când, rămâneau blocate la un anumit punct sau trebuia să le pun pauză câteva secunde pentru a le putea vedea în condiții optime. Vouă v-a dat rezultate ?!?

Actualizare: Metoda prezentată în articol nu mai funcționează!

97 Comentarii

 1. Eu inca nu am avut neplaceri asemanatoare cu conexiune pe cablu direct , fara router .
  Insa de curios ce sant , am aflat si de un alt truc care a fost recomandat la 1 prieten , care se plangea de Ytube , l-a incercat si a confirmat ca lucrurile s-au schimbat in bine .
  → se tasteaza in gugel …. testTube
  → icercati functia …. Feather
  → Enjoy ✔

  1. Metoda asta imi merge mai bine decat cea cu extensia!
   Multumiri Cristian!

  2. Interesant articolul. Stiu ca e vechi topicul, dar as dori daca se poate sa imi dai niste idei si pt. android, am Alcatel Onetouch 4-5 si pe youtube imaginea nu se sincronizeaza cu sunetul. Adica sunetul „o ia inainte” , imaginea e in urma. Multumesc.

  1. Cum ți-ai dat seama că nu merge? E o regulă creată, nu se primește mesaj de confirmare. Pur și simplu (uneori doar după restart), video-urile de pe YouTube nu vor mai face buffering.

 2. Mulțam Cristiane, am scăpat de așteptat câte 15 min sa se încarce un clip de 3 min.

 3. Am si eu o mica problema, cand dau un RUN din alea 2 ale tale imi da aceiasi eroare ..
  >> the procedure entry point migratewinsockconfiguration could not be located in the dynamic link library MSWSOCK.dll <<
  Ce poate sa insemnse :-/

  1. Cum adică „apare cănd dai „un RUN din alea 2” ?!?
   1. Prima comandă creează o regulă (excepție) în firewall. A doua comandă, o șterge. Asadar, comanda a 2-a nu e utilă dacă înaintea sa nu a fost rulata corect prima comandă. E imposibil să arunci apa dintr-un pahar gol. Ca să faci asta, mai întâi va trebui umplut…
   2. Comanda se ia cu copy/paste. Asigură-te că a fost preluată corect!
   3. Eroarea indică faptul că librăria MSWSOCK.dll nu poate fi localizată. Iar asta e grav. Fă rost de un disc de instalare al sistemului de operare instalat în calculator, apoi urmează instrucțiunile de aici.
   4. Dacă eroare persistă, îți recomand să-ți salvezi datele importante și să reinstalezi sistemul de operare. Oricum, având fișiere de sistem lipsă, nu cred că rulează nemaipomenit de bine…

 4. Salut!
  Sub windows XP imi da urmatoarea eroare :

  C:Documents and SettingsDEVIL32>netsh advfirewall firewall add rule name=”YOUT
  UBE” dir=in action=block remoteip=173.194.55.0/24,206.111.0.0/16 enable=yes
  The following command was not found: advfirewall firewall add rule name=”YOUTUBE
  ” dir=in action=block remoteip=173.194.55.0/24,206.111.0.0/16 enable=yes.

  Sunt singurul care pateste asa ? :)

  1. Orice as face.. iese tot politist.
   Aceeasi eroare pe 2 PC-uri care ruleaza XP. Alte sugestii ? :-?

  2. Am verificat si asta, inainte de a scrie aici.
   Cu tot cu firewall pornit :)

  3. @DEVIL32, Ok, încearcă așa și spune-mi dacă a funcționat (una câte una):
   netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeHTTP DISABLE CUSTOM 173.194.55.0/24
   netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeHTTP DISABLE CUSTOM 173.194.55.0/16
   netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeHTTP DISABLE CUSTOM 206.111.0.0/16
   netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeHTTP DISABLE CUSTOM 206.111.0.0/24

  4. C:Documents and SettingsDEVIL32>netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeH
   TTP DISABLE CUSTOM 173.194.55.0/24
   Ok.

   C:Documents and SettingsDEVIL32>netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeH
   TTP DISABLE CUSTOM 173.194.55.0/16
   Ok.

   C:Documents and SettingsDEVIL32>netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeH
   TTP DISABLE CUSTOM 206.111.0.0/16
   Ok.

   C:Documents and SettingsDEVIL32>netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeH
   TTP DISABLE CUSTOM 206.111.0.0/24
   Ok.

   Pana acum e ok :)

  5. Problema era „advfirewall”, care se aplică doar la Win. Vista/Win. 2008 sau versiuni mai noi. Mulțam de înștiințare!

 5. Buna! Am si eu o problema asemănătoare: nu mi se incarca niciun fel de video, film, melodie (pe grooveshark, de exemplu) pe youtube sau pe alte siteuri, pe iPad. Nu e de la conexiunea la internet pentru ca pot face orice pe el ( trimit emailuri, intru pe google etc) cu excepția vazutului de filme, ascultatului de muzica + mai am un iPad si la acesta toate merg perfect, se incarca rapid, fără nicio problema. Ce e de făcut? Multumesc anticipat!

  1. Încearcă asta:
   settings » general » reset » reset network settings

   Dacă nu se rezolvă:

   Setting » WiFi » sageata din drepta » accesează setările DNS și introdu » 8.8.8.8,8.8.4.4

   Aștept să-mi spui dacă s-a rezolvat…

 6. buna , am si eu o problema ! nu mi se deschid/incarca videoclipurile de pe Youtube ! chiar nu mi se deschid deloc , apare doar o imagine neagra , atat ! ce pot face? multumesc , anticipat !

  1. Am și eu o problemă… La tableta Allview AX2 Frenzy nu îmi funcționeqză videoclipurile pe Youtube. Le ia cam 5 minute să se încerce, apoi după două secunde se opresc. Problema nu e de la Wi-Fi pentru că nu îl folosesc. Am urmat indicațiile care i le-ai dat lui @Ioana, dar totula a rămas la fel. În plus, am mai pățit asta mai demult, tot la aceeași tabletă, dar într-o lună a trecut la fel de brusc cum a venit.
   Mulțumesc anticipat!

  2. Dacă nu reușești nicicum, salvează datele importante de pe tabletă și restabilește-i valorile din fabrica

 7. am si eu o intrebare. mi-ai fii de mare, mare ajutor daca mi-ai raspunde. nu stiu sigur daca o sa ma fac inteleasa pt ca tehnologia asta ma bate direct peste gura ca sa zic asa :D dar o sa fac tot posibilul sa-ti explic ce problema am cu cuvintele mele. folosesc un internet prepaid, pe cartela. platesc 20 d euro si am o optiune activata d 30 d zile. impropriu zis, d fapt d astia 20 d euro primesc 7 GB, p care ii pot consuma si in 3 zile. folosesc acelasi internet de cateva luni. cand am inceput sa-l folosesc, ma uitam cu el la filme, cateva filme si se ducea netu, clar. nu asta e ideea. ideea este ca atunci cand ma uitam la filme, aveam un laptop antic si de demult, vaide mama lui, se rupea din toate incheieturile. dar totusi vedeam filme. de curand mi-am luat un laptop nou. folosesc acelasi internet, pe un laptop nounout, dar nu pot vedea filme. fac orice altceva, merge ok, ma rog ca un net pe cartela… dar nu mi se incarca filmele. cum e posibil? youtubeul merge fara probleme si orice videoclip. dar filmele nu se incarca. arata ca se incarca, dar nu se incarca… stau juma’ d ora sa se incarce un minut de film… dupa care oricum se opreste, nu-l pot vedea

  1. Alta modalitate? Alta versiune in care sa pot sterge fara dezabonare.Mersi Cristian.

  2. Dezabonare de la cei de pe youtube, la care sunt abonat, adica cum sterg anumite videoclipuri primite de la ei.Mersi.

  3. Dacă ești abonat, vei vedea toate video-urile publicate. Nu poți elimina doar parțial video-uri. Singura soluție e dezabonarea.

 8. Cum sterg videoclipurile primite de la cei la care m-am abonat pe youtube si nu-mi plac, pe tableta samsung 3100 de 7″? Mersi.

 9. De o luna de zile you tube nu mai functioneaza pe tableta.Sunt conectat prin rooter de la Rds-Digi.Cum rezolv problema?Multumesc anticipat !

 10. Am si eu o intrebare.

  Cum procedez dupa ce bag comenziile astea in CMD in Win xp?

  netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeHTTP DISABLE CUSTOM 173.194.55.0/24
  netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeHTTP DISABLE CUSTOM 173.194.55.0/16
  netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeHTTP DISABLE CUSTOM 206.111.0.0/16
  netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeHTTP DISABLE CUSTOM 206.111.0.0/24

  Ar trebui ca youtube sa mearga mai repede dupa sau mai trebuie sa introduc vre-o comanda , pentru ca nu se vede nici o imbunatatire dupa ce am adaugat comenziile acestea

 11. Am windows 8 pe laptop si la „command” prompt nu pot incarca comanda indicata ,,Pe fereastra imi spune ca Microsoft Corporation are toate drepturile rezervate,,si prin urmare nu pot incarca,,Recunosc ca sunt paralela cu orice tine de computere si poate ca nu fac tocmai ceea ce trebuie,prin urmare rog pe cel care a initiat „procedeul” sa ma ajute cumva,,Multumesc

 12. Salut! Am si eu o problema pe youtube… Unele videoclipuri merg foare bine iar altele nici nu pornesc.
  Care ar putea fi cauza?

 13. eu de 3 zile nu pot sa ascult muzica pe youtube fiindca nu se aude desi nu am umblat nicaieri. V-as ramane recunoscatoare daca ma-ti ajuta

 14. Buna si felicitari pt tutorialul pentru youtube. As dori sa stiu care ar fi „minim requirements” ca sa-mi mearga youtube-ul la cel putin 480 daca nu la 720. Eu am urm sistem: win 7 ultimate x86 cu toate update-urile la zi, ultima versiune adobe flash player, cpu intel p4 2.66(single core), 4gb ddr1,direct x 11,placa video suporta pana la 1080i , de precizat ca am scos html5 din chrome, opera si totusi nu-mi functioneaza nici la 480 candva era ok nu erau video-urile sacadate la 480. Procesorul de cat ar trebui sa fie pentru ca la mine MB suporta single core pana la 3.2ghz,sau ce trucuri ar trebui sa mai incerc inainte sa mai schimb ceva? Multumesc anticipat pt ajutor

  1. Salut , am si eu o problema cu youtube: am un telefon samsung Wave Y si sunt conectat la wifi-ul meu. Cand incerc sa deschid un videoclip pe youtube scrie :conectare si se invart niste puncte facand un cerc , l-am lasat asa 1 ora dar tot nu s-a deschis videoclipul . Ma poti ajuta te rog?

  2. eu am un i7 cu 8gb de ram si rds de 500gb. imi merg sacadat videourile pe youtube si chiar ma deranjeaza, la configuratia mea. am incercat sa creez regula de firewall folosind metoda da si nu merge, primesc mesajul: One or more of the specified profiles is not valid. ‘Any’ cannot be specified if other profiles are specified.

   am windows 8.1

  3. Video-urile sunt redate sacadat din alte motive, n-are nicio vină YouTube sau conexiunea. Încearcă cu alt browser, încearcă cu alt driver video, reinstalează flash player (daca folosesti IE).

  4. Salut Cristian. ajuta-ma si pe mine te rog. am aceeasi problema cu youtube.ul. se incarca greu..si cand incerc ca introduc comanda am aceeasi pe care a avut.o si DEVIL32 mai sus. imi apare The following command was not found: advfirewall firewall add rule name=”YOUTUBE
   ” dir=in action=block remoteip=173.194.55.0/24,206.111.0.0/16 enable=yes. te rog ajuta.ma

 15. salut cristian. am si eu probleme cu youtube-ul. se incarca foarte greu..se blocheaza cand dau pe full screen..pe alte siteuri netul merge bine. daca poti sa ma ajuti as fii foarte recunoscator

  1. Comanda respectivă adaugă în firewall-ul windows o regulă. Dacă firewall-ul windows e dezactivat, această comandă nu va funcționa.

  2. Am si eu o problema… Nu pot vedea videoclipurile pe youtube..adica se intrerupe mereu. Dc?

 16. Multumesc frumos pt. acest sfat, la mine merge foarte bine.
  Am primit zilele astea un laptop cu o configuratie mai slaba si nu mergea.
  Numai bine.

 17. Buna,
  te rog poate ma poti ajuta si pe mine, am reinstalat XP si de atunci nu imi merge nici sunetul si nici video din pagini web! pe you tube imi arata doar cateva secunde din film si ingheata, dar vad in continuare cum se incarca! Am gasit si instalat drivere noi si degeaba!
  multumesc

  1. Salut. Am bagat
   netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeHTTP DISABLE CUSTOM 173.194.55.0/24
   netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeHTTP DISABLE CUSTOM 173.194.55.0/16
   netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeHTTP DISABLE CUSTOM 206.111.0.0/16
   netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeHTTP DISABLE CUSTOM 206.111.0.0/24

   SI tot asa astept sa plece videoclipu cam vreo 20 secunde pe firefox ca pe chrome daca ascult se aude doar pe fata cele 2 boxe nu stiu de ce… i’ar pe firefox se aude 5.1. pe chrome se incarca repede videoclipurile pe firefox astept aprox 20 secunde pana pleaca videoclipu.
   P.S: Tocmai am formatat PC cu 6 ore inaintea postului.

  2. YouTube transmite stereo, adică 2.1. O posibilitate e să activezi în Realtek HD Audio Manager » Sound Manager opțiunea Speaker Fill.

  3. am incercat sa instalez, dar mi le copie si cand ar trebuie sa le ruleze , imi da mesaj : application cannot found! ce pot face?

  4. Nu descărca Download Manager-ul lor (Global DLM), ci direct, Global. Se va descărca o arhivă Zip. O extragi și instalezi.

 18. Salut vad ca le sti foarte bine!
  As vrea sa stiu cum pot sa fac laptopu sa capteze un semnal mai bun de la wifi!
  Am un laptop asus s56cm i3! Sau ce imi recomanzi sa cumpar pentru el

  Si cum maresc fereastra ..cmd.. sa i dau zoom! cand intru in cmd este atat de mica incat ma uit cu lupa! Folosesc windows 8.1 profesional 64x
  Multumesc!

  1. Pentru adaptorul laptopului nu poți face nimic, dar pentru un semnal mai bun poți achiziționa un adaptor extern și o antenă direcțională. Ai detalii aici. Antena TP-LINK din articol e foarte bună pentru prețul său.

   Adaptor Wi-Fi puternic: ALFA AWUS036H V5. Nu-i ieftin, dar e puternic.
   Pentru text mai mare în CMD faci un click dreapta pe bara sa » Properties » Font » 8×12 » Raster fonts.

 19. Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dvs. Am Windows XP si de la o vreme, nu stiu cauza, nu mai pot viziona integral clipurile de pe youtube, indiferent de marimea lor. Daca e un clip de 3 minute, imi arata un minut din el, apoi trece la urmatorul clip. Sa va dau un exemplu: daca vreau sa ma uit la un tutorial, nr. 1 sa zicem, imi arata un minut din el apoi trece automat la tutorialul nr. 2. La fel si la un serial, al caror episoade au in jur de o ora. Imi arata 30 de secunde din episod, sau cateva minute, depinde de la caz la caz, apoi trece automat la episodul urmator. Ce pot face in situatia aceasta? Va multumesc!

  1. Neata.
   Incearca sa iti actualizezi browserul cat si ambele versiuni Flash Player atat versiunea pentru IE cat si cea Non-IE.

 20. Nu pot pune nimic pe youtube, se incarca acolo videoclipul si cand dau publish imi zice ca videoclipul nu poate fi procesat… stii ce pot face? Am si poza

  1. În astfel de cazuri, dacă eroarea apare în momentul în care încerci să încarci pe YouTube un video în oricare dintre formatele admise de portal, tot ce poți face e să aștepți și să încerci mai târziu.

 21. Salu Cristi ajuta-ma te rog daca poti si pe mine tot in legatura cu youtube deci:calculatorul este echipat cu un intel dual core 2.5 ghz 4 giga ram ddr2 si o placa video nvidia g force gts 250 ,la inceput am avut interned de la digi cu 100mb/s si youtube a mers fara probleme pe 1080p calar ca lacrima si intre timp m-am mutat la bloc unde am foat echipat cu un rooter care ii si wifi si intra fibra optica in el si prin cablu e legat la calculator acuma am 300 mb/s si pe 480p moare si nu incarca videoclipul

 22. Inainte sa bag comanda spusa de tine incarcarea unui videoclip pe youtube de 25-30 minute lua 5-6 minute acum la procesare ma pune sa astept 400 min.. am sters comanda cu cea spusa de tine dar problema a ramas.. ajuta-ma sa scap :-j

  1. Da.. acum am dat iar upload la acelasi video de 15 minute si la incarcare a durat 5 minute(normal), dar la procesare a sarit la 500 minute… e aiurea.

  2. Cosmin, eu acuma am văzut că tu ai înțeles greșit scopul acestei reguli. E vorba de „încărcarea în browser”, adică vizualizarea lor, nu de uploadarea pe YouTube. La upload nici nu ajută, nici nu afectează în vreun fel. Viteza de upload depinde de viteza conexiunii tale la Internet, de conexiunea serverului YouTube care ți-a fost alocat pentru upload-ul respectiv și de load-ul acestuia.
   Durata de procesare depinde exclusiv de YouTube. Procesarea se face de către serverele Google, nicidecum de către PC-ul tău.

  3. Dude, pana sa adaug regula aia procesarea chiar la 40-45 minute dura MAXIMUM 5-10 minute.. nu poti sa imi explici ca e de la conexiunea mea, https://gyazo.com/cf5826793a6dfdc72735f08f72982360 – poza cu viteza conexiunii mele, download 114mbps(peste 100), upload 60, e exceptional.

   „Soluția care garantează accelerarea încărcării video-urilor de pe YouTube” – Te contrazici singur.. tu singur ai spus ca regula afecteaza videourile la YouTube.

  4. Am zis „de pe YouTube”, nicidecum „pe YouTube”. Și am mai spus și că „Acest lucru face ca video-urile accesate, în majoritatea cazurilor, să se încarce mai greu sau, pur și simplu, să nu poată fi redate.”

   Regula e ca să vezi video-uri, e pentru ca ele să se „încarce” în browser, nu pe Youtube (mama lor de omonime). Deci nu afectează upload-ul/publicarea de video-uri.

   Ce nu mai vrei să înțelegi e și că regula respectivă e în firewall-ul windows, și că dezactivând firewall-ul windows e anulată. Dar asta se întâmplă când citești printre rânduri.

  5. Alta metoda de a sterge aceasta comanda.. probabil s-a „infiltrat” si nu mai poate fii scoasa, trebuie o rezolvare urgenta. Daca detineti un id messenger/skype ar fii usor ca as da team viewer.

 23. NU VREA DELOC COMANDA DATĂ DE TINE ! Scrie mesajul: „The following command was not found: advfirewall firewall add rule name=YOUTUBE
  dir=in action=block remoteip=173.194.55.0/24,206.111.0.0/16 enable=yes” !

 24. Comenzile de mai jos funcţionează OK !
  netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeHTTP DISABLE CUSTOM 173.194.55.0/24
  netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeHTTP DISABLE CUSTOM 173.194.55.0/16
  netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeHTTP DISABLE CUSTOM 206.111.0.0/16
  netsh firewall add portopening TCP 80 YoutubeHTTP DISABLE CUSTOM 206.111.0.0/24

 25. Buna! Am si eu o problema cu Firefox-u. Cand il deschid si intru de exemplu pe facebook sau youtube imi merg video-urile dar dupa un anumit timp nu mai merg si cand incep sa nu mearga nu merg nici in facebook nici pe youtube. Ce e de facut in cazul asta?

  P.S. windows 10

 26. Mie nu imi merge sa accesez deloc un video de pe youtube. Cand dau sa accesez se incarca si imi spune „Daca redarea nu incepe in scurt timp, incearca sa iti repornesti calculatorul. ” Am incercat si ce ai zis tu mai sus dar tot nu merge. L-am si repornit. Videoclipurile tot nu pot sa le vad. I need help.

 27. Uneori poate merge regula, uneori nu si trebuie specificat din ce fisier pentru a „vedea” instructiunea netsh.
  Nu exista alta metoda pentru a debloca redarea videoclipuri pe YOUTUBE si inlaturarea „virusului” FRYCADE?

 28. „Acest videoclip nu mai este disponibil deoarece contul YouTube asociat cu acest videoclip a fost desființat.

  Ne pare rău.”

  putin offtopic: ce facem cand un videoclip este sters, cum identificam video sters?

 29. Salut,

  Ce face practic această comandă? Înțeleg că adaugă o regulă de blocare a acelui IP, dar cui aparține acest IP? Și dacă îl blochează, cu ce ajută la viteza de încărcare?

  Am adăugat și eu regula (confirmată cu „OK” la final), dar nu văd vreo diferență.
  Am trecut de curând de la internet Telekom la RDS și am observat că videoclipurile, deși rulează bine, fără întrerupere, nu mai fac acel buffer în avans cum făceau înainte, sau mai bine zis fac, dar foarte puțin în avans, câțiva milimetri pe bara de evoluție a redării, pe când înainte, cu internetul de la Telekom, se încărcau în buffer chiar și complet, până la capătul barei de redare. Care ar putea fi cauza? Are vreo importanță atâta timp cât totul pare să meargă bine?

  1. Din 2013, când am postat articolul, și până acum, s-au mai schimbat chestii în YouTube, deci nu mai e de actualitate.

 30. solutia e simpla dezinstalati flash player.. la mine asta a fost problema il foloseam si la youtube..

 31. salut am o problema foarte mica dar foarte complicata ptr ca nu gasesc nici o solutie, poate ma poti ajuta , la youtube bara rosie care se incarca apar niste lini de pixeli care se misca doar cand sunt cu mouse pe bara de incarcare ,daca intelegi si ma poti ajuta cu ceva multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.