Ultimate Windows Tweaker 3.0

Ultimate Windows Tweaker, unul dintre cele mai bune programe de tweaking (configurare) pentru Windows, ajunge la versiunea 3.0, devenind 100% compatibil cu Windows 8.

Ultimate Windows Tweaker

La fel ca în versiunile anterioare, fereastra principală a Ultimate Windows Tweaker 3.0 prezintă informații generale despre sistem, acestea incluzând versiunea Windows instalată, număul build, indexul de experiență înregistrat, tipul procesorului instalat și puterea acestuia, arhitectura sistemului de operare, cantitatea de memorie RAM disponibilă din cea totală.

La capitolul personalizare (ramura Customization), programul ne oferă posibilitatea de a ascunde ori afișă diverse elemente ale interfeței grafice ale sistemului de operare. De exemplu, în cadrul panoului Appearence, putem ascunde iconița de volum din zona de notificare, cea a rețelei, a Action Center, elimina complet zona de notificare, ascunde ceasul ori indicatorul nivelului de încărcare a bateriei.

Ultimate Windows Tweaker - Customization

De asemenea, Ultimate Windows Tweaker 3.0 permite ascunderea taskbar-ului, modificarea dimensiunilor minime ale pictogramelor, afișarea pe Desktop a versiuni sistemului de operare instalat, eliminarea alertelor (ex: cea de spațiu puțin rămas pe HDD), dezactivarea panoului de previzualizare din File Explorer / Windows Explorer, activarea eliminării fișierului de paginare înainte de fiecare oprire, dezactivarea afișării parolelor și multe altele.

În scopul îmbunătățirii performanțelor sistemului, Ultimate Windows Tweaker 3.0 ne permite modificarea timpului de așteptare înainte de închiderea forțată a aplicațiilor, forțarea închiderii aplicațiilor care nu răspund, dezactivarea serviciului de indexare, creșterea priorității IRQ8, dezactivarea efectului de derulare lină (Smooth Scrooling), dezactivarea serviciilor nenecesare și modificarea cache-ului L2.

Ultimate Windows Tweaker - Performance

Cum era de așteptat, Ultimate Windows Tweaker 3.0 continuă să fie o aplicație orientată utilizatorilor Windows experimentați, sau cel puțin celor capabili să înțeleagă efectul avut de fiecare valoare prezentă, conștienți de faptul că o utilizare improprie a programului ar putea duce la deteriorarea ireversibilă a sistemului de operare.

Ultimate Windows Tweaker 3.0 este oferit în versiune portabilă, este compatibil cu Windows 8 și Windows 8.1 de 32 și 64 de biți cu Internet Explorer 10 sau 11. Îl puteți descărca de aici.

4 Comentarii

  1. Nu merge nici pe Windows 7 Ultimate 32 bits, zice „This program doesn’t support this operating system! Your Windows Version is Microsoft Windows 7 Ultimate”. Se pare ca e numai pentru Windows 8.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.