Când credeam că le-am văzut pe toate, vine UMI Super…

Dacă plănuiați să achiziționați un smartphone chinezesc în viitorul apropiat, în special dacă acesta nu are în construcție un Helio P10, o grafică Mali-T860MP2, 4GB de memorie RAM, senzor de amprente și un acumulator de 4000 mAh, deși costa mai mult de 250$, merită să mai așteptați puțin. De ce nu, chiar să vă schimbați planurile dacă UMI Super se adeverește a fi chiar atât de bun pe cât pare în fișa tehnică și-n fotografii.

UMI super

UMI Super este anunțat în plină campanie de promovare a UMI Touch, smartphone pe care îl testez zilele acestea și despre care, dacă fabricantul ar fi depus eforturi puțin mai mari la optimizarea sistemului de operare Android, aș fi avut doar cuvinte de laudă.

Totuși, experiența este în general una cât se poate de plăcută, ceea ce mă împinge să cred că nici noul membru al familiei nu va dezamăgi. Raportul bun dintre calitate și preț, inclusiv fără a trage cu ochiul în curțile vecinilor, este incontestabil.

UMI Super fata & spate

Pentru cei care încă mai aveți îndoieli că UMI Super este un chilipir, reiau trecerea în revistă a dotărilor tehnice pentru a vă mai spune că vorbim de un dispozitiv cu carcasă metalică, o cameră principală Panasonic de 13 megapixeli, un ecran FHD realizat de SHARP, de 5.5″, protejat de un strat Corning Gorilla Glass 3, dar și că acumulatorul SONY de 4000 mAh nu putea și nici nu vine neînsoțit de tehnologia de încărcare rapidă.

UMI super camera principala

Iar dacă vă lăsați convinși cu greu, cei 32 GB spațiu intern de stocare și slotul combo Dual SIM 4G (sau Micro SIM + MicroSD de până la 256 GB) și placa audio dedicată ar trebui să fie suficiente pentru a-mi da dreptate.

UMI Super slot combo

Tot ce mai pot să vă spun despre el e că deocamdată îl găsiți la precomandă la GearBest, care promite că îl va trimite începând cu 25 iunie. Iar dacă tot am adus vorba, ca de obicei, am să vă recomand să aruncați o privire și peste reducerile actuale, de care eu am profitat pentru a comanda un card MicroSD Samsung de 32 GB la doar 8$ (∼30 de lei).

2 Comentarii

  1. Super! Am avut un Lenovo S850 pe care am dat acum un an jumate 1000 de lei, iar acum o lună am luat Homtom HT3 cu doar 200 de lei care e mai bine optimizat și la care tine și bateria mai mult. De 5 ori mai ieftin… Trăiască chinezii :))

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.