Unboxing Elephone Explorer Pro (action camera)

Ieri a sosit camera de acțiune Elephone Explorer Pro, produsă de compania chinezească Elephone, capabilă să filmeze video-uri 4K, dotată cu un senzor SONY IMX117 de 12 mpx, procesor Novatek NT96660, conectivitate WiFi, acumulator Li-ion de 1050 mAh și display de 2 inchi cu o rezoluție de 200×320 pixeli, 200 ppi.

Elephone Explorer Pro vine însoțită de toate accesoriile necesare utilizării și montării sale pe echipamente sportive, de la simple sisteme de prindere, până la o carcasă submersibilă din policarbonat, transparentă.

Pe lângă scopul evident, conectată la PC prin cablul USB din pachet, poate fi utilizată pentru apeluri video, devenind astfel un webcam de foarte bună calitate. Chiar dacă poate fi folosită ca atare, pentru configurarea avansată este necesară instalarea aplicației Explorer Pro.

În fine, cu mai multe detalii voi reveni în review-ul programat peste aproximativ 2 săptămâni, dar dacă între timp aveți întrebări, le aștept sub forma unui comentariu la acest articol. Până la review, mai multe informații despre Elephone Explorer Pro găsiți pe site-ul GearBest, de la care poate fi achiziționată cu 107,99$ în limita stocului disponibil.

2 Comentarii

  1. Buna ziua, ce parere aveti despre aceasta camera

    Original XiaoMi Yi 1080P Ambarella A7LS WIFI Sports Action Camera. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.