Update pentru firmware-ul SSD-ului Samsung 840 EVO

SSD-urile Samsung 840 EVO primesc un update important al firmware-ului, update care rezolvă problemele referitoare la pierderea de performanță la scrierea datelor. E al doilea update important pe care acest model l-a primit în ultima jumătate de an și care promite remedierea aceleiași probleme, printre altele.

Update firmware Samsung SSD 840 EVO

Instalarea noului firmware se efectuează cu instrumentul Samsung Magician 4.6 și este necesară o conexiune activă la Internet. După upgrade este necesară oprirea computerului (ATENȚIE: OPRIȚI SISTEMUL, NU-L REPORNIȚI!).

N-ar trebui să existe probleme, dar chiar și așa un backup prealabil al tuturor documentelor și fișierelor importante aflate pe SSD în acel moment e totuși indicat.Pentru informații detaliate despre acest upgrade vă recomand să aruncați o privire peste acest articol.

6 Comentarii

 1. Am facut ceva benchmarkuri dupa upgrade de firmware + Performance Optimization si am scos in Samsung Magician urmatoarele:

  Read: 550 MB/s
  Write: 526 MB/s

  inainte scoteam vreo 500 MB/s acuma scoti cu 30-50 MB/s mai mult

  in Crystal Disk Bench acuma scot 500 MB/s inainte scoteam 450 MB/s

  E alta poveste + ca se simte ca e mai responsive sistemul.

  1. Eu n-am sesizat nicio diferență, iar teste n-am făcut, însă nu ești singurul care a remarcat o îmbunătățire majoră.

  1. Dacă nu s-a instalat singur, singura posibilitate e ca SSD-ul să nu fie inclus între cele afectate de pierderea de performanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.