Vernee Thor, un alt smartphone care arată bine pe hârtie

Update: Între 8 și 12 aprilie, primele 40 de unități vor comandate vor costa doar 99,99$, în cadrul unei noi campanii al retailerului GearBest!

Vernee, unul dintre cei mai noi producători chinezi de smartphones, a ales să-și facă simțită prezența prin Thor, un model care la prima vedere, judecând după fotografii și fișa tehnică, pare înainte de toate un concurent direct pentru Vienna, model de care se diferențiază prin prețul mult mai redus și lipsa procesorului audio din construcție.

Vernee Thor

Modelul celor de la Vernee e însoțit de promisiunea că s-a făcut tot ce era omenește posibil pentru optimizarea hardware-ului și software-ului în scopul oferirii celei mai bune experiențe de utilizare cu putință, dar dacă sunt îndreptățiți sau nu să afirme acest lucru vom afla abia după ce Thor va vedea lumina zile, iar asta se va întâmpla undeva pe la jumătatea lunii mai.

În spatele atractivei carcase se ascund un procesor octa core MTK6753 de 64 de biti, tactat la 1.3GHz, o grafică Mali-T720 MP3 de 450MHz3GB RAM, 16GB ROM, o cameră foto de 13 megapixeli și o alta de 5, modul Bluetooth 4.0, un senzor de amprente și un difuzor de o foarte bună calitate și care, conform fabricantului, va elimina necesitatea unei boxe wireless.

Vernee Thor - audio

La fel de atractivă mi se pare și tehnologia de încărcare rapidă, care în doar 45 de minute ar încărca acumulatorul de 2800 mAh suficient încât să asigure smartphone-ului o autonomie de o zi în condiții de utilizare normală, promisiune ușor de respectat dacă ar fi să ținem cont că Android 6.0 a fost sistemul de operare ales pentru a da viată întregului ansamblu.

Vernee Thor constructie

La asigurarea unui consum redus de energie își va spune cuvântul și noul panou LTPS IPS, în cazul de fată de 5″, despre care mai știm și că are o rezoluție mult mai bună, regăsit și în construcția telefoanele iPhone și HTC.

Nu știu prețul cu care va Vernee Thor va fi comercializat după lansare, tot ce pot să vă spun acum e că poate fi rezervat la GearBest.com pentru doar 99,99$, care-l va livra începând cu data de 10 mai.

Un comentariu

  1. salut doresc sa imi achizitionez un device si nu stiu ce sa aleg….
    am de ales intre Vernee Thor si umi touch…tu ce imi recomanzi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.