Versiunea stabilă a CyanogenMod 10.1.3 vine cu funcție de localizare și ștergere la distanță a datelor

După ce Google a lansat serviciul Android Device Manager în scopul localizării dispozitivelor cu Android pierdute ori furate, a venit și rândul CyanogenMod, cel mai popular fork Android, să prezinte varianta proprie a acestuia în cea mai recentă versiune stabilă publicată, respectiv 10.1.3.

CyanogenMOD 10.1.3 stable - My Devices

Pentru localizarea dispozitivului cu CyanogenMod 10.1.3, sau ștergerea de la distanță a datelor din acesta, înainte de toate va trebui să ne conectăm la contul CyanogenMod de pe dispozitivul respectiv. Putem face acest lucru urmând indicațiile asistentului lansat imediat după instalarea versiunii curente a CyanogenMod, sau din Setări » Conturi.

conectare cont syanogenmod

După conectarea smartphone-ului sau tabletei la contul CyanogenMod, în cazul pierderii sau furtului, accesați contul via Web, iar în acesta secțiunea Devices, locul în care veți avea la dispoziție 3 butoane: Locate (pentru localizarea dispozitivului pierdut ori furat), Remote Wipe (pentru ștergerea tuturor datelor din dispozitivul pierdut ori furat) și Remove Device (pentru excluderea dispozitivului din listă, opțiune utilă în cazul în care ați dăruit sau vândut cuiva acel dispozitiv).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.