Vezi tab-urile (paginile) închise în Google Chrome cu extensia Closed tabs

În Google Chrome, dacă apăsăm combinația de taste Ctrl+Shift+T, putem redeschide ultimul/ele tab/-uri închise. Funcția e destul de utila, dar nu suficient de practică pe cât ar trebui. De exemplu, dacă dorim să redeschidem penultimul tab închis, mai întâi v-a trebui să-l redeschidem pe primul. Astfel, dacă dorim să redeschidem sau vedem care au fost ultimele taburi închise, fie accesăm istoricul, fie apăsăm de zece ori combinația de taste Ctrl+Shift+T. Dar această acțiune poate fi mult mai simplă cu Closed tabs:

Closed tabs

Closed tabs este o extensie pentru Google chrome care ne permite să accesăm rapid lista ultimelor site-uri accesate, a căror tab-uri le-am închis. În acest fel, un singur click pe iconița sa fiind suficient pentru a reîncărca unul dintre tab-urile închise de curând.

Dacă, de exemplu, dorim ștergerea din listă a oricărui tab înregistrat, ducem mouse-ul deasupra favicon-ului site-ului, apoi, după ce acesta a fost înlocuit de un X roșu, facem click pentru a-l șterge:

Șterge tab din lista extensiei Closed tasb

Extensia Closed tabs pentru Google Chrome nu îngreunează funcționarea browserului, aceasta consumând puține resurse în timpul funcționării. Dacă vă place și credeți că v-ar putea fi de folos, o puteți descărca de aici.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.