Vrea cineva invitație la Inbox by Gmail?

Dacă mai sunt printre voi persoane curioase să testeze Inbox by Gmail, însă n-au primit încă o invitație de la Google, am eu 3 și le voi trimite cu plăcere celor doritori.

Inbox by Gmail

Pentru cei care nu știu despre ce este vorba, Inbox e diferit de Gmail datorită modului în care ne oferă informația. Dacă Gmail se rezumă la funcțiile unui client de email convențional, Inbox organizează informațiile în așa fel asimilarea lor să fie mai simplă și rapidă.

În acest scop, Inbox profită din plin de categoriile implementate anul trecut în serviciul Gmail, folosindu-le mult mai bine pentru a clasifica email-urile primite, „învățând” din comportamentul utilizatorului nivelul de importanță al fiecăreia. În plus, Inbox integrează și informații provenite din alte surse, dispune de caracteristici preluate de la Google Keep, cum ar fi mementourile, pe care le îmbunătățește adăugând în mod automat la acestea informații utile.

În fine, dacă dețineți de un smartphone cu Android sau iOS și doriți să testați Inbox by Gmail însă nu dispuneți deja de o invitație, cereți-mi printr-un comentariu semnat cu adresa de gmail la care doriți să vă trimit invitația. Acesta nu este un concurs, e pur și simplu… primul sosit, primul servit; ah, și clar: „în limita stocului disponibil” 🙂

Tags: , ,

27 Comentarii

    1. Poate se oferă să-ți trimită invitație unul dintre cei pe care i-am invitat eu…

    1. Eu nu mai am, o spun ca să se știe că nu-mi cereți mie, ci celor pe care i-am invitat eu 🙂

    2. Am trimis celor 2 (Kemoboy si Zbona). Mai am 8. Care vreti stiti ce aveti de facut.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.