Vrea cineva un Nokia Asha 501 Dual SIM? Îl ofer cadou!

Update la 23:03: Telefonul va merge la Claudiu (e un dual SIM, iar Claudiu are nevoie de un astfel de telefon). Aștept un email cu datele de contact (nr de telefon și adresă completă). Vă mulțumesc tuturor pentru interes!

A fost al Oanei și a fost folosit doar în husă și cu folie de protecție pe ecran (mai am încă 2 folii de protecție sigilate). E cel din  fotografie, iar acestea sunt specificațiile sale tehnice.

Nokia Asha 501

N-a mai fost folosit de aproape un an și ocupă spațiu degeaba în sertar. A fost achiziționat de la eMag, în 2013 și-l donez cu încărcător, în cutia originală, cu acte și cablu de date. Acesta nu este un concurs, că nu vreau probleme, e o donație către cel care consider că are nevoie de el, așa cum am procedat și cu memoria RAM oferită în octombrie 2013, cu docking station-ul și restul.

Îmi imaginez că nu va fi bătaie pe el, dar chiar și așa cei interesați, dacă vor exista, vor trebui să-mi spună într-un comentariu de ce au nevoie de un telefon fără 3G, fără Android. Da, Wireless are și bateria ținea destul ultima dată când a fost folosit, acestea fiind singurele sale atuuri.

Ah, și încă ceva, transportul prin curier îl plătește cel care-l primește, la ridicarea coletului. Desigur, accept și verificarea acestuia, ca să nu avem îndoieli și să creadă lumea că m-am reprofilat pe făcut cadou lemne. Așadar, îl vrea cineva? Aștept până la 23:00! Nu e păcăleală de 1 Aprilie!

13 Comentarii

  1. Il doresc pentru mama mea care nu are nevoie de 3g si de android. Telefonului ei nu ii prea tine bateria si daca dorești sa il donezi e cadoul perfect de paste.

    1. Păcăleală nu e, am zis și-n articol, iar dacă-l vrei răspunde-mi la întrebări.

  2. Buna Cristian. Sunt din Hunedoara, pensionar si efectiv nu am nevoie de 3g. Tot ce imi doresc este un telefon mai bun deci banalul telefon de la rds. Multumesc.

  3. Sunt un om fara pretentii mai ales la cadouri , folosesc telefonul pentru comunicare nu pentru 3G sau Android . Sunt interesat pentru ca este Dual SIM

  4. fac schimb cu tine. ofer antena yagi confectionata de mine care merge foarte bine cu alfa awus 036h contra telefonul tau.

  5. E ziua tatalui meu acus si as dori sa-i ofer un telefon cadou. Nu cred ca la varsta lui e pretentios. Important e sa tina bateria , sa poata suna si raspunde la el, ca in rest nu are nevoie. Asa as prinde doi 2 iepuri. Si ziua lui , dar si cadou de Paste.

    1. Mda, și farsele sunt tot o păcăleală. Era vorba de un script care inversa ordinea de afișare a comentariilor. Acum ar trebui să se vadă bine.

  6. Am un baietel de 7 ani care sta la mamaia lui. Pentru a tine legatura direct cu acesta ii cumparasem un tel., dasta cu butoane ca nu mi-am permis mai mult, dar nu a avut parte de el pentru ca i s-a stricat tel-ul lui mamaie si i l-am dat ei, cu promisiunea ca ii cumpar lui altul dasta fara butoane. Mumai ca a trecut ceva timp si nu am reusit. Ar fi perfect acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.