Dacă vreți să vă numărați printre primii care află de disponibilitatea Creators Update… n-aveți cum

Microsoft a amânat pentru martie update-ul lunar care ar fi trebuit sa fie distribuit în februarie. Well, acesta a aterizat ieri și aduce remedii pentru zeci de bug-uri plus invitația la a fi primul care află de disponibilitatea marelui update de anul acesta: Creators Update.

Creators Update Windows 10

Dacă dați click pe link-ul „Da, arată-mi cum”, care apare în secțiunea de actualizări a Windows 10 după instalarea pachetului KB4013429, nu veți vedea un formular de înscriere, ci un landing page în care Microsoft vă mulțumește pentru interes…

Vă mulțumim pentru că sunteți interesat să fiți printre primii care încearcă Actualizarea Windows 10 Creators! 

Momentan, finalizăm actualizarea și vom fi gata încurând să v-o oferim. Când actualizarea este gata pentru dispozitivul dvs., veți primi o notificare care vă va solicita să revizuiți setările de confidențialitate înainte de a descărca actualizarea.
Doriți să aveți o imagine preliminară a inovațiilor viitoare din Windows? Deveniți utilizator Windows Insider. Cu Programul Windows Insider, veți încerca versiunile preliminare, veți oferi feedback și veți contribui la conturarea viitorului Windows.”

Dacă nerăbdarea vă îndeamnă să dați click pe link-ul care vă invită să aflați caracteristicile noi pe care le va dobândi Windows 10 după Creators Update, veți vedea asta:

we are sorry

Este de apreciat, totuși, că în Microsoft mai lucrează oameni cu simț al umorului. Cam subnutrit și negru, ce-i drept, dar măcar îl au… Bravo băieți!

6 Comentarii

  1. Eu am versiunile Insider Preview pentru Creators Update inca de cand au scos primul iso. in ringul Release Preview, caci ma feresc momentan de instabilitatea celor din Fast. Dar de fiecare cata cand reserez sau reinstalez W10, sunt satul sa dezactivez complet Cortana, Edge, sa sterg toata aplicatiile si balarile ce vin o data cu sistemul de operare (ultima data deja numaram cam 30 de aplicatii universale), sa opresc 700 de mii de chestii de telemetrie. De cateva zile ma bate gandul sa instalez o versiune de test, Enterprise LTSB (care cica e mult mai stabila si nu vine cu toate inutilitatile pentru utilizatorii obisnuiti). Adica cei care furnizeaza toata datele la MS. Ce parere ai Cristian, pentru un desktop obisnuit, e potrivita o astfel de versiune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.