Vreți o tabletă 3G Allview WI8G cu Windows 10?

Dacă vreți, atunci aveți posibilitatea să o câștigați participând la concursul organizat de WFL împreună cu Allview Romania. Tableta vine însoțită și de un abonament anual pentru Office 365 Personal, care rulează excelent pe aceasta.

Allview WI8G

După utilizare ei, concluzia e că Allview WI8G are un raport calitate-preț foarte bun, Windows 10 rulând destul de bine pe aceasta chiar dacă are la dispoziție doar 1 GB de memorie RAM. Tableta dispune și de conectivitate 3G, GPS și slot microSD pentru extinderea spațiului de stocare.

Mai multe detalii despre ea precum și despre condițiile ce trebuiesc îndeplinite pentru a putea participa la concurs le găsiți în review-ul tabletei Allview WI8G postat pe site-ul WFL.

7 Comentarii

  1. Mulțumesc pentru promovarea concursului și vreau să urez succes tuturor participanților. Tableta este la încărcat și pot spune că îmi place. Va fi un premiu grozav de care sper să se bucure cât mai mult persoana care va câștiga acest concurs.

    1. Execută în CMD comanda „ipconfig /flushdns” fără ghilimele sau încearcă mai târziu. Tocmai a fost implementat certificatul SSL și încă nu s-a propagat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.