VSCO Cam disponibilă pentru toate dispozitivele cu Android 4.0 sau versiuni mai noi

VSCO Cam, una dintre cele mai apreciate aplicații de fotografiat și retușat fotografii pe iOS, tocmai a aterizat pe platforma Android, fiind compatibilă cu toate dispozitivele cu Android 4.0, sau cu o versiune mai recentă a sistemului de operare de la Google.

vsco cam

Pe lângă funcția de aplicare automată a filtrelor, modulul Editare ne permite să perfecționăm aspectul fotografiilor realizate, ajustând după bunul plac expunerea, temperatura, contrastul alinierea, șamd.

La prima rulare, VSCO Cam rulează un optimizator care, se presupune, ar trebui să seteze aplicația astfel încât aceasta să ruleze în condiții optime pe dispozitivul în care a fost instalată, și-am spus „se presupune”, deoarece pe smartphone-ul în care m-am jucat puțin cu ea, un SGS3 cu CyanogenMod 10.2 (Android 4.3.1) , se mișcă foarte greoi și se închide pe neașteptate la fiecare câteva minute, dar să punem problemele pe seama CyanogenMod.

Pentru vizualizarea fotografiilor realizate, VSCO Cam dispune de propria-i galerie cu un aspect minimalist și foarte intuitivă. Direct din aceasta, prin intermediul funcțiilor de partajare, putem uploada fotografiile pe Facebook, Twitter, Instagram, Google+, sau le putem trimite prin email.

Dacă dețineți un smarphone sau o tabletă care îndeplinește unica condiție pentru a putea instala aplicația, respectiv aceea de a dispune de Android 4.0 sau o versiune mai nouă, puteți descărca VSCO Cam din Magazinul Play.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.