Dacă aveți un Golf VII și NU huruie, îi bai mare!

Știți iPhone-urile alea cu Android ce se vând prin Obor? Așa e și cu Golf-urile VII care nu „huruie” ca o bormașină în călduri! Dacă sunt silențioase, cum au fost și până pe la 48.000 de km, dar au trecut de 50.000, sunt „fake-uri”. Sau cel puțin asta cred cei de la Porsche România. Iată:

Serios, „huruitul e normal”, au verificat ei și toate huruie?!? Pe la 100.000 pot făta și pui vii, însă doar ocazional, cele mai impotente rezumându-se doar la sesiuni de beatbox. Legenda spune că Golf VIII n-a văzut încă lumina zilei deoarece, după testele preliminare, s-a ajuns la concluzia că acesta n-ar avea ureche muzicală, dar va fi prezentat de îndată ce va fi identificată cauza silențiozității sale.

E vorba de versiunea de 1.6 TDI, Trendline, aia care costă cât o garsonieră, și nu prea contează că i-ai făcut toate reviziile la Porsche România. Aceeași la care, dacă ai noroc, nu-ți crapă computerul de bord până-n 30.000 km…

Pe scurt, dacă nu aveți un Golf VII, nu vă cumpărați, iar dacă aveți și nu huruie, ceea ce ar fi absolut normal să facă, e clar fake, deci scăpați repede de el! Vă vând un BXE? Oh, wait

14 Comentarii

 1. Eu m-am convins cu masinie nemtesti fabricate cu piese din Asia. Acum detin un Golf V diesel, dar ii voi face vant in cel mai scurt timp si imi voi lua o asiatica adevarata, Hyundai i30 sau i40.

 2. Sunt un norocos, am doar AC pe ea nu si clima, dar vecinul meu are un Golf V tot din 2004 cu clima, bineinteles ca are probleme cu clima, bai ii baga aer rece ba cald…

 3. De rugina nici nu mai vreau sa discut, aripi ruginite, ale vecinului s-au perforat iarna aceasta, eu cu pragurile stau mai prost desi masina a fost antifonata prin 2010 cred. Un lucru bun care l-am observat astazi: aveam probleme cu turbina, era infundata si trebuia curatata, dupa 110 km/h si in treapta a 4-a, imi taia acceleratia, in ultimile luni am circulat prin oras mai mult in treapta a doua la turatii de peste 2000 rot/min., azi am mers cu 160, mers nervos, totul normal, posibil sa se fi curatat. Chiar zilele trecute sunasem la o firma care se ocupa cu reconditionarea turbinelor, 900 lei m-ar fi costat.

  1. Ceva presiuni pe turbină au găsit și la a mea, dar dispăruseră după ce a fost turată bine (asta când am luat-o, în vară). Personal, mai mult de 90/h nu i-am dat încă, că am făcut un singur drum cu ea în afara Bucureștiului, iar și acela până-n Fundeni (~20km), dar turații a văzut constant 3000-3500, uneori chiar mai mult.

 4. Si eu am avut Golf V,tdi, de care am scăpat în vară. Mi-am luat o Kia Cred pe benzină și de atunci viața e iarăși frumoasă.;))

  1. Ca se vezi, azi a inceput sa fluiere turbina :D
   saptamana viitoare merg cu ea in service

 5. Haha, pai nici pe mine nu m-a dat pe spate interiorul. Dar nu regret că am luat o. Are de o mie de ori mai puțini greieri decât Golful, piesele sunt mai ieftine si e mai fiabilă. Recomand Kia.;)

 6. Uite ca eu folosesc tot ” Op-nemtoica”,nu este pretentioasa dar e fiabila,tabla buna,”aere” isi da cum trebuie. „Pese” ieftine ,ce sa mai ,unii zic ca-i masina saracului,dar eu zic ca-i masina muncitoreasca,nu se da inlaturi de la nimic si isi face treaba perfect ! Hai noroc si drumuri bune !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.