Wallhaven și Iconpaper, două dintre sursele mele preferate de wallpaper-uri

Reorganizările și particularizările pe care unii le pot considera copilărești, cum ar fi montarea de led-uri în carcasa PC-ului, reamenajarea biroului sau crearea de teme precum AeroMix, pentru mine sunt schimbări fără de care la un moment dat ar deveni apăsătoare revenirea în fața PC-ului.

blog

Pentru mine inclusiv schimbarea temei și a wallpaper-ului are același rezultat pe care altora li-l oferă doar schimbarea sistemului de operare, de-asta nici acum nu m-am plictisit de Windows 7 chiar dacă-l folosesc de mai înainte de a fi lansat.

Din același motiv și blogul a suferit atâtea transformări. De exemplu, fotografia de mai sus a fost făcută în urmă cu aproximativ 14 luni, iar de atunci am păstrat doar formatul, aspectul fiind de cel puțin 5 ori modificat, ceea ce ne dă o medie de cel puțin o modificare importantă la fiecare 3 luni.

Wallpapaper-urile, că despre ele voiam să vă vorbesc în ciuda felului în care am început articolul, sunt cele care îmi dau cele mai multe bătăi de cap atunci când simt nevoia sa le schimb. Uneori pierd zeci de minute răscolind galerii fără a găsi ceva care să-mi placă; recunosc, sunt un ciudat și-un pretențios din acest punct de vedere.

Locurile din care în ultima vreme îmi obțin wallpaper-urile fără prea mult efort sunt galeria Iconpapers și site-ul Wallhaven, ambele punând la dispoziția celor ce le trec pragul wallpaper-uri de calitate la cele mai comune rezoluții, atent selecționate pentru a fi pe gustul celor pretențioși.

Winter is Comming

Îmi plac wallpaper-urile simple, v-am mai spus asta, care nu-ți gâdilă doar privirea, ci fac mai mult de atât, inspirându-ți ceva, de preferat ceva pozitiv, relaxant ori motivațional, cum e această floare, care mie îmi sugerează că nu există medii nefavorabile.

daisy wallpaper

Sau această colibri, a cărei ochișori iscoditori mă îndeamnă să cercetez, să-mi pun tot felul de întrebări, să fiu în permanență curios, dornic de a cunoaște și ce se află în spatele cortinei.

colibri

Indiferent dacă preferați un wallpaper bun pentru a vă clăti ochii la pornirea computerului, sau dacă o faceți pentru a stimula o stare, sunt convins că niciuna dintre cele două surse de wallpaper-uri propuse nu vă vor lăsa indiferenți.

11 Comentarii

  1. Mulțumesc, dar dacă mai aveți, continuați, nu vă sfiiți, că eu nu mă supăr, ci din contră, pe cele de care nu știam și mi-au plăcut le-am tras în bookmark :)

  2. Mi-e îmi plac alea din natura așa ca am luat de pe filelist un pack de vreo 5 GB cu wallpapere. Gasesti o grămadă pe acolo :) și îmi place sa vad mereu ceva nou, asa ca am setat sa schimbe wallpaper-ul automat la 5 minute. Sunt relaxante.

    1. Și al meu e setat să schimbe automat. Pachete nu-mi place să descarc fiindcă de fiecare dată când am făcut asta, din câțiva GB de wallpapere am păstrat 2-3, în condițiile astea nu se justifică efortul de a răscoli :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.