Wefre, o nouă alternativă gratuită la Spotify

Mai nou, când lucrez și am nevoie să mă concentrez, nu suport să ascult altceva decât white noise, iar furnizorul meu actual de așa ceva este Ambient Sleeping Pill, companionul perfect atunci când trebuie să te concentrezi la maximum ori simți nevoia să tragi un pui de somn în miezul zilei, iar vecinii tău au uitat că au vecini. Când vreau să ascult altceva, deschid Wefre.

Wefre alternativa spotify

Wefre e un fel de Spotify la început, dar gratuit și nerestricționat doar la anumite teritorii, ce se mulțumește cu a prelua și reda, ca atare, într-o interfață simplă, minimalistă și curată (în sensul că nu afișează anunțuri sau link-uri sponsorizate, melodiile videoclipurilor publicate pe YouTube de artiști și case de discuri.

Autorul său, în campania de susținere demarată pe Kickstarter, ne dă asigurări că Wefre nu încalcă vreo lege și nici termenele și condițiile de utilizare a YouTube, dar ceva îmi spune că zilele-i sunt numărate. Rămâne de văzut.

Eu nu o folosesc de foarte mult timp, că am aflat de existenta ei la 2-3 zile după lansare, dar mă gândesc serios să nu-mi mai reînnoiesc abonamentul la Google Music, la care am revenit la începutul lunii decembrie, atât timp cât va funcționa.

Pe telefon ascult doar podcast-uri (folosind myTuner) atunci când ies din casă, și foarte rar radio, așadar nu mă deranjează lipsa unei aplicații pentru Android. În fine, dacă nu (mai) obișnuiți să descărcați muzică, iar YouTube este principala voastră sursă de muzică nouă, merită să încercați Wefre. Sunt convins că o să vă placă.

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.