Wikipedia offline pentru Windows, Android, Linux și OS X

Informațiile de pe Wikipedia, cunoscutul portal la care apelăm atunci când avem nevoie de informații detaliate despre o localitate, un produs, o personalitate publică, etc., pot fi descărcate și afișate offline în orice PC cu Windows, Linux ori OS X, sau tabletă ori smartphone cu Android, prin Kiwix.

wikipedia offline kiwix

Kiwix nu este altceva decât un cititor offline de documente Web, specializat în accesarea conținutului Wikipedia. Printre avantajele oferite de acesta se numără propriul motor de căutare, posibilitatea utilizării bookmark-urilor și notițelor, funcția de exportare a paginilor în format PDF sau HTML, precum și managerul de download integrat.

Din păcate, momentan  nu poate fi descărcată versiunea în limba română a Wikipedia, dar dacă limba engleză nu presupune o problemă pentru voi, puteți opta pentru descărcarea informațiilor disponibile în această limbă, pentru a le avea la dispoziție chiar și în acele locuri în care nu aveți acces la Internet; asta da, înarmați-va cu răbdare și asigurați-vă că aveți unde stoca cei 18 GB ocupați de acestea.

Download Kiwix

4 Comentarii

    1. Sunt pe același server, sunt optimizate la fel, temele de pe ambele nu ocupă mai mult de 150 KB… Nici eu nu știu de ce. Probabil datorită lipsei Widget-ului Facebook și a anunțurilor profitshare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.