Windows 10 build 10049 poate fi descărcat și instalat ca upgrade pentru versiunile TP anterioare!

Tocmai am deschis laptopul și am văzut că există un update disponibil pentru Windows 10 build 10041. E vorba de build-ul 10049 care vă va apărea în lista actualizărilor disponibile dacă ați optat pentru canalul de actualizări rapid (Fast Ring).

Windows 10 build 10049

Principala noutate a acestui build este Spartan, Internet Browserul dezvoltat de Microsoft pentru a înlocui Internet Explorer în Windows 10, dar dacă mai sunt și altele importante voi reveni cu detalii imediat după instalare.

Dacă noutățile sunt minore sau nu îmbunătățesc experiența de utilizare comparativ cu versiunile anterioare, am să mă rețin de la a face alte comentarii despre el, așa cum am făcut și atunci când a fost publicată versiunea Windows 10 TP 10041.

Vă reamintesc faptul că acest build, 10049, iar despre acest lucru ne dăm seama știind că este oferit în cadrul Fast Ring, nu este indicat pentru a fi instalat pe sistemele de producție, prin urmare nu vă recomand să-l instalați altundeva decât într-o mașină virtuală sau într-un sistem pe care îl folosiți exclusiv pentru testare.

11 Comentarii

 1. Imi place mult munca pe care o depui. Te deranjez ca as vrea asta si daca poti sa imi lasi si mie link de unde as putea sa iau si eu windows 10 . Stima si bafta.

  1. Ms mult de tot acum sa vad si eu cum este si sa fac cateva experimente cu el.

 2. Ma intreb daca viitorul browser Spartan sau cum o sa-l denumeasca pana la urma ,va fi la liber asa cum este Firefox,Chrome,Opera,sau o sa vina”la pachet”cu sistemul de operare ca de obicei?Stie cineva ceva?

  1. Dacă te referi la posibilitatea de a-l instala și pe Windows 7 sau 8, din câte știu aceasta nu va exista, Spartan fiind exclusiv pentru Windows 10. Mă rog, asta se știe până în momentul de față.

 3. L-am instalat ieri.A mers foarte greu la upgrade a durat vreo 3 ore până a terminat.După instalare nu mergea bine se bloca plus ca sunet nu aveam deloc orice am încercat.A facut rollback la 8.1.

  1. Mda, de asta spuneam că nu recomand instalarea pe altceva decât sisteme de testare, fizice sau virtuale.

  1. Doar l-am descărcat, n-am apucat să-l instalez, că am avut o zi foarte încărcată. Sper să apuc mâine să-l pun pe laptop să văd despre ce e vorba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.