Cine a spus că Windows 10 va fi gratuit doar un an?

Habar n-am de unde ideea asta cu „Windows 10 va fi gratuit doar în primul an!”. Nu stimabililor, Windows 10 va fi gratuit pe toată durata de viață a dispozitivului pe care a fost activat, pentru toți cei care trec de la Windows 7 sau Windows 8.1 la acesta în primul an de la lansarea sa!

windows 10 san francisco

S-a spus asta în prezentarea de ieri, a fost repetată de Microsoft într-un comunicat oficial, o confirmă Cosmin, WinBeta, Wired UK, SuperSite for Windows, The Next Web și mulți alții, dar idioții unii insistă că pentru a folosi Windows 10 va trebui să plătești anual o taxă!

Pe înțelesul tuturor, ca să evităm confuzii…

În septembrie 2015 Microsoft va lansa Windows 10. Dacă dispunem de un computer cu Windows 7 sau cu Windows 8.1, vom putea descărca, instala și activa gratuit Windows 10 pe acel computer până în septembrie 2016! Vom putea folosi Windows 10 fără a plăti nicio altă taxă până în momentul în care vom arunca la gunoi respectivul computer!

Din septembrie 2016, toți cei care vor să renunțe la Windows 7 și Windows 8.1 pentru a trece la Windows 10 vor trebui să plătească o licență unică, nicidecum una zilnică, săptămânală, lunară, anuală, cincinală sau derivate! Vor primi o licență care, la fel ca și până acum, le va permite să folosească Windows 10 fără niciun fel de cost suplimentar până când aruncă la gunoi computerul pentru care au cumpărat licența!

Peste câțiva ani, iar de aici presupun că a apărut și confuzia și s-au îngrămădit idioții ca rațele la muci, și-au început să se vaite ca mironosițele, Microsoft nu explcude posibilitatea de a oferi Windows ca pe un alt serviciu oarecare, cum se întâmplă cu Office 365, dar, repet, nici vorbă să facă așa ceva cu versiunea Windws 10 care va fi lansată în septembrie!

Cu alte cuvinte, nu este exclusă posibilitatea ca pentru a folosi Windows 11 (12, 13, 14 șamd) să trebuiască plătită o taxă anuală, dar, conform Microsoft, este exclus ca acest lucru să se întâmple cu Windows 10! Dacă cineva vă spune altceva, nu-l băgați în seamă! Cel mai probabil e idiot, dar poate fi și genul acela troll care inventează chestii doar pentru ai vedea pe ceilalți cum se agită!