Windows 10 parcă trebuia plătit anual…

Când am scris articolul acesta, se îngrămădeau mulți, care mai de care mai documentați și bine-intenționați, să-mi descriere cât de măgari sunt ăștia de la Microsoft și cât de naiv eu. Dar cum am promis să aștept să treacă anul, am așteptat. Acum, cred, a venit momentul adevărului.

Ce mă amuză maximum e că printre cei care nu au profitat de ocazia de a obține Windows 10 gratis de teama unei taxe anuale se numără și doi prieteni apropiați care, acum, mă întreabă dacă se mai poate face ceva.

Da, se mai poate cumpăra.

În alte știri, apa-i caldă și grecii au, la rândul lor, Lidl, și gătesc bine.

Internetul e lent cum nu am mai văzut de la dial-up, dar, vorba celor de la recepție, pentru un capăt de continent nu e tocmai rău. Ne-auzim marți, forța fie cu voi!

8 Comentarii

 1. Nu mi-as pune Windows 10 nici sa ma plateasca.Putini stiu insa ca acest Windows 10 a fost creat special pentru a spiona pe cel care-l foloseste.Deci il dau pana si gratis numai ca sa fi spionat,urmarit si mereu sub observatie.Bineanteles,nu se sufla un cuvant despre asta,populatia fiind tinuta in cea mai mare dezinformare si minciuna.

 2. Am recapitulat ceea ce am scris atunci . E normal sa fi bine-intentionat si informat.E absolut normal sa avem pareri opuse.Iar sa gresesti e omeneste.Ca de doua-2-ori am scris despre OS,la acea data,sustinand o opinie fundamentata prin argumente,nu inseamna ca am repetat greseala.
  Oricum,mi-a placut sa retraiesc !

 3. Noua actualizare din win10 (aniversary) imi face niste chestii ciudate :
  – joc si prin apasarea tastelor W+2 imi deschide ferestre noi in firefox.

  1. Tasta Windows + 1/2/3/etc. – sunt scurtături pentru aplicațiile prezente pe taskbar. Nu este nimic în neregulă cu noul update.

  2. Asa este ,dar eu ma refeream latasta w (inainte in jocuri). pana la urma e tastatura care e mai veche .Cred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.