Windows 8.1 RTM disponibil pe MSDN & TechNet

Chiar dacă luna trecută Microsoft anunța că până în 18 octombrie nimeni nu va pune mâna pe o copie oficială a Windows 8.1, compania a revenit asupra deciziei asigurând că a fost vorba de o eroare și a pus astăzi versiunea RTM a Windows 8.1 la dispoziția abonaților MSDN și TechNet, pentru a oferi în acest fel dezvoltatorilor software posibilitatea de a-și pune la punct programele înainte de data lansării oficiale pentru publicul larg.

windows 8.1

Pe lângă Windows 8.1 RTM au mai fost făcute publice și Windows Server 2012 RTM și Visual Studio R2. În plus, reprezentanții Microsoft au ținut să menționeze că versiunile publicate astăzi în canalele oficiale nu sunt definitivate și prin urmare, acestea ar putea suferi modificări.

sursa | The Verge

8 Comentarii

  1. Le’o venit mintea la cap! Adica toate windows-urile au fost la dispozitia dezvoltatorilor, trainerilor, samd din timp, mai putin asta.

  2. Windows 8.1 este un update gratuit pentru toti cei care detin o cheie valida Windows 8. Si sunt total de acord ca asa trebuia procedat din capul locului, adica sa fie disponibil pentru dezvoltatori, traineri si IT Pros din timp, adica imediat ce este RTM. Dar se pare ca ferestrele managementului Microsoft sunt orientate spre alta directie decat aceea unde tot online-ul „urla”.

  3. M-am gandit ca va fi ca la Release Preview, parca atunci nu mai era nevoie de product key, sau daca era, era furnizat de Microsoft moka. Dar cum asta nu e o versiune de testare..

    1. Abonații MSDN primesc „gratuit” o cheie de produs. Am folosit ghilimelele deoarece abonamentul se plătește (sau, mă rog, se plătea și pe TechNet până la 1 iulie 2013).

  4. Mi-aduc aminte de o vorba: dezbraca-te ca te f…, imbraca-te ca nu te mai f… Cam asa fac si cei de la fabrica de ferestre, aceste futtingshow-uri nefiind totusi cele mai bune practici care sa determine o crestere a increderii in produsele lor. Realistic vorbind, fiind un pseudo-cvasi-monopol pe piata sistemelor de operare, isi pot permite, ca sa zic asa, sa se joace de-a soarecele cu pisica. Pe linga vaporware (nu VaporWare!!, care e o firma serioasa) adica „abureala” pe romaneste (lansarea de zvonuri despre softuri care inca nici nu exista), pe linga vaporware deci, mai avem si… futtingware. N-am gasit alta rima, vorba marelui Toma Caragiu, n-am gasit alta rima !

    1. Chiar dacă e ditamai compania, ține cont de faptul că multe decizii le ia o singură persoană. Iar greșeli au comis, foarte multe, iar eu consider că și de această dată e posibil să se fi întâmplat la fel. Dar există și posibilitatea dorinței de a atrage atenția făcând zgomot, și-au făcut; apoi și-au spălat imaginea cu un „Băi, noi ținem cont de feedback-ul utilizatorilor și dezvoltatorilor noștri, așa că am cedat!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.