Windows 9 cu Charm Bar în Taskbar…

După ce Microsoft a dotat Windows 8.1 cu butonul Start, unii sunt convinși că în Windows 9 e loc de mai bine, cum ar fi meniul Start în interfața Desktop, și Charm Bar integrat în Taskbar.

Windows 9 concept

Ideea aparține utilizatorului deviantART 34moiso și, sincer vă spun, mie unul îmi place. Dar dacă stau să mă gândesc mai bine, cred că aș prefera și posibilitatea de a alege culoarea și dimensiunea Taskbar-ului, precum și posibilitatea de dezactivare a opțiunilor nenecesare.

windows 9 concept - 1

6 Comentarii

  1. Pe 21 Noiembrie apoi pe data de 04 luna aceasta am primit e-mail-uri de la Microsoft sa ma inscriu si sa particip activ la programul APP Builder.Citez :” You’re invited to join App Builder Rewards !”.Deci toata discutia este legata de aplicatii si vizualizari.Facelifting e cuvantul ce descrie ce face Microsoft Corporation.Asta a facut acel 34moiso pe deviantART si Alexandru Ionut.Premiile-s serioase.

  2. Acum folosesc w 8 WMC si sunt foarte multumit si de interfata, design, functionalitate, rapiditate. De ce as reveni la aceasta interfata cand abia am renuntat la w7? Nu inteleg la ce le trebuie unora butonul Start.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.