Yahoo! Weather are versiune pentru Android!

Începând de ieri, Yahoo! Weather are versiune pentru Android, aproximativ patru luni după lansarea sa pe iOS. La fel ca pe iPhone, toți utilizatorii aplicației pe un smartphone sau tabletă cu Android, vor primii informațiile despre prognoza meteo, temperatura actuală, viteza vântului, umiditatea aerului și presiunea atmosferică, afișate elegant deasupra unei imagini preluate de pe Flickr (Project Weather):

Yahoo! Weather pentru Android

Și fiindcă tot am adus vorba de Flickr, înainte să uit, dacă veți instala aplicația vă recomand să optați pentru descărcarea imaginilor doar atunci când telefonul este conectat la o rețea Wireless (Meniul aplicației » Setări » Recuperare fotografii doar prin Wi-Fi). În caz contrar, veți consuma inutil MB din traficul conexiunii mobile.

Eu am instalat-o chiar ieri, mi-a plăcut și am păstrat-o deoarece mi se pare mult mai utilă și practică decât cea carea vine preinstalată în Android. În plus, autonomia bateriei nu a avut de suferit de pe urma ei, impactul aplicației asupra acesteia fiind practic inexistent.

Yahoo! Weather

4 Comentarii

  1. Acum am instalat-o si eu pe o tableta allview speed city ce am cumparat-o la indrumarea ta. Ai putea sa faci un articol cu programele ce le folosesti pe tableta ? Pentru citire de cartii am cumparat Moon+ Reader Pro tu ce aplicatii recomanzi nu conteaza ca sunt free sau cu plata. Bafta cu blogul te citesc de multa vreme de cand era blogul pe nib.ro care din cate stiu avea alt nume, vad ca in ultima vreme pe pc si nib nu prea ati mai adaugat articole .

    1. De mult intenționez să scriu un articol pe tema asta; acum mi-ai dat motive sa ma grăbesc. Apropo de blog, înainte de a se numi nib, s-a numit cristianls.ro. La programecalculator.ro merge puțin mai greu; mai avem de refăcut câteva sute de articole, iar când terminăm, vom continua să publicăm doar programe cât de cât interesante

  2. Da, o fi arătoasă dar nu poți vedea informațiile meteo din toate orașele României. Eu am un iPhone dar am dezactivat-o deși ar fi fost utilă acolo în Notification Center, însă nu știe de Deva :)

    1. Are Deva! Cel puțin în Android are. Setări » Editare locații » Adaugare oras » caută după „deva, hunedoara”. O sa afiseze o lista, alegi Deva în ea » Terminat. Uite aici și aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.