Aplicații și jocuri pentru Android, gratis!

Nu înțeleg de ce, chiar dacă au trecut două săptămâni de publicarea sa în Google Play, au fost atât de puține blogurile care au vorbit aterizarea AppGratis pe Android încât le poți număra pe degetele de la o singură mână. AppGratis, așa cum o făcea și pe iOS înainte să fie scoasă din App Store, ne oferă în fiecare zi aplicații și jocuri pentru Android, gratis. Și nu, nu e vorba de aplicațiile pe care le găsim deja în categoria Free din Google Play, ci despre aplicații comerciale care, timp de o zi, prin intermediul AppGratis, sunt oferite gratuit pentru toți cei interesați de chilipir.

Aplicații și jocuri gratis pentru Android cu AppGratis

După ce instalezi AppGratis, în fiecare zi, de obicei dis-de-dimineață, primești o notificare ce-ți dă de știre că o nouă aplicație comercială (sau un joc), a fost publicată și o poți descărca gratuit. La deschiderea AppGratis vei fi întâmpinat de o scurtă descriere a aplicației oferite gratuit, precum și unul sau mai multe screenshot-uri aparținând acesteia.

AppGratis, în toată povestea asta, are rolul de intermediar. Prin urmare, aplicațiile nu sunt descărcate de pe serverele acesteia, ci direct din Google Play. Tu, ca utilizator, tot ce ai de făcut este să apeși butonul Download Free apoi, când aplicația aflată în ofertă va fi afișată în magazinul Play, să o instalezi așa cum instalezi la fel orice altă aplicație. Dacă, de exemplu, —și spun asta deoarece mi s-a întâmplat deja de două ori— după descărcarea unei aplicații descoperi că este vorba doar de o versiune de probă, nu te descuraja, în câteva ore, uneori chiar și a doua zi, aplicația se va actualiza la versiunea completă fără nici un fel de cost.

Ofertele cuprind atât aplicații și jocuri pentru Android renumite, cât și aplicații și jocuri de care vei auzi pentru prima dată. Eu, de exemplu, chiar dacă nu auzisem de Fling! înainte să folosesc AppGratis, acum, după ce l-am instalat profitând de promoție, îl deschid zilnic, de fiecare dată când simt nevoia să mă relaxez.

AppGratis în Google Play

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.